De Mews Connector applicatie draait lokaal en niet in de cloud. Hiermee kan Mews Operations verbinding maken met lokale apparaten, zoals printers en sleutelencoders, zodat je direct opdrachten van Mews naar je apparaten kunt sturen. DeviceHubs is de pagina in Mews Operations waar je je Mews Connector integratie setup(s) in de cloud aanmaakt en Mews onderhoudt.
Als je de applicatie Mews Connector moet verwijderen, kun je de procedure in dit hulpartikel volgen. Het is ook belangrijk om je DeviceHubs pagina schoon te houden door oude instellingen te verwijderen. Je kunt dit doen door de ingestelde Mews Connector te verwijderen van de Marketplace in Mews Operations.
In dit artikel leer je meer over:
Hoe de Mews Connector app te verwijderen:
MS Windows
- Zoek de Mews Connector app op in je Windows-zoekbalk
- Klik op Bestandslocatie openen.
- Klik met de rechtermuisknop op het Mews Connector app-icoontje zoals hieronder te zien is. Klik opnieuw op Bestandslocatie openen. Dit opent de map waar de Mews Connector app al zijn logs en andere gerelateerde bestanden heeft staan.
- Scroll naar beneden naar het bestand unins000.exe en dubbelklik erop.
- Als het systeem vraagt of je deze app toestemming wilt geven om het systeem te wijzigen, klik dan op Ja. Hiermee start je het verwijderproces van de app Mews Connector.
Marktplaats in Mews Operations
Mews verwijdert niet automatisch ongebruikte setups. Je moet de oude verwijderen om verwarring te voorkomen bij het oplossen van problemen. Om Mews Connector applicatie van de Marketplace te verwijderen:
- Ga in Mews Operationsnaar het hoofdmenu
> Marketplace > Mijn abonnementen. - Zoek de app Mews Connector en klik op Aanpassen om naar de instellingenpagina te gaan.
- Om de applicatie te verwijderen, klik je op
Verwijderen. - Klik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.
DeviceHubs en onnodige connectors verwijderen
Ongebruikte DeviceHubs en connectors kunnen verwarring veroorzaken en tot toekomstige problemen leiden. Verwijder ze nadat je de toepassing Mews Connector hebt verwijderd.
Let op: Het verwijderen van een DeviceHub verwijdert alle aangesloten apparaten. Zorg ervoor dat je deze verbindingen niet meer nodig hebt voordat je ze verwijdert.
Meer informatie over DeviceHubs vind je hier.