Het is niet mogelijk om een 'Buiten gebruik'-blok uit het verleden te verwijderen, omdat dit van invloed zou zijn op de Bezettings- en beschikbaarheidsrapporten.
Het blok kan echter wel worden ingekort om de ruimte beschikbaar te maken. Volg deze stappen om een 'Buiten gebruik'-blok in te korten:
- Ga naar de Tijdlijn.
- Klik op het 'Buiten gebruik'-blok.
- Klik op Aanpassen.
- Wijzig de Einddatum.
- Klik op Opslaan.